maanantai 30. syyskuuta 2019

Salibandy,koulu,perhe,kanala,koirat....

Kiirettä on pitänyt kovin... salibandy, koulunäytöt, lapset, koti, kanalan rakentamista, koirat...KYLLÄ! KOIRAT! Olimme miettineet kauan Usvalle koirakaveria ja niinhän se löytyi Tape. Usva otti Tapen hyvin vastaan ja pian niistä tulikin toisille kaverit. Vauhtia meillä piisaa ja tekeminen ei ihan heti lopu. Koiran koulutus vie paljon aikaa arkiaskareissa ja koulutus tuokioissa. Usva rauhottui paljon myös uuden tulokkaan myötä. Tape on sosiaalinen ja iloinen tapaus, täydellinen perheenjäsen.<3


Salibandyssä on pitänyt kiireitä, mutta kaikki alkaa olemaan hyvällä mallilla tuleviin turnauksiin. Pelaajiakin ollaan saatu hyvin, nyt vaan odotetaan että keretään tutustumaan kunnolla toisiin ja päästään haastamaan muita joukkueita. Olen ohjaamassa myös muutamia juniori ryhmiä se on todella mukavaa ja kivaa. Mahtavaa nähdä juniorit liikkumassa ja tutustumassa salibandyyn. Omat lapset kävi kans testaileen salibandyä, mutta ainakaan Verneri ja Eevertti ei oikeen siitä innostunut. Amalia onkin toinen tapaus,  nauttii kovasti salibandystä.


Olin suunnitellu valmistuvani koulusta jouluksi, saa nähdä miten tässä käy. Töitä saa tehdä vieläkin enemmän jos meinaan valmistua. En oo silti vieläkään luovuttanu ja hampaat irvessä eteenpäin. :D

Arki on meillä melko suunniteltua ja kiireistä vaikka en oo ees töissä! En silti valita, musta tuntuu että toisaalta kaikki on nyt tasapainossa. Mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ja saada ystäviä. Alvari kävelee ja yrittää ottaa jopa juoksuaskelia, aivan käsittämätöntä menoa. :D Kiipeilee ja tutkii ympäristöä todella aktiivisesti, välillä saa ihan kunnolla mennä perässä.


Lapsilla menee hyvin kerhoissa ja koulussa. Luulisin, että niilläkin on ihan mukava arki. Koitetaan kumminkin viikonloppuisin rauhottua ja tehdä jotain mukavaa. Voin kyllä sanoa, että tällä hetkellä hirveesti mulla ja miehellä ei oo yhteistä aikaa. Koitetaan kumminkin johonki väliin saada sitä pariskunta aikaakin.


Amalia täytti elokuussa 4-vuotta, olin tekemässäkin synttäri päivitystä... Se jäi kesken. :D
Jokatapauksessa synttärit meni tosi hienosti ja meidän merenneito prinsessa sai paljon merenneito barbeja lahjaksi. Tänään oli neuvola ja siellä oli kaikki hyvin, ens viikolla mennään todennäkösesti jalka kontrolliin ja tutkitaan miten jalka voi. Jalassa ei onneksi ole suurempia ongelmia ollut.


Viikonloppuna juhlitaanki meidän 1 vuotiasta! Vähän ehkä itkettää, että aika mennyt niin nopeaa eteenpäin. Silti ihana kahtella Alvarin touhuja ja uuden oppimista.

Kanala ollaan vihdoin saatu melkeen valmiiksi, muutamia juttuja vielä kesken. Meijän tipuista en osaa vieläkään sanoa onko ne kanoja vai kukkoja. Täytyy vaan oottaa munimista tai kiekumista. :D Mukavaa syksyä <3 Toivottavasti saan kirjotettua vähän useammin.









2 kommenttia: