torstai 26. maaliskuuta 2020

nukketeatteria ja römähdyksiä

Kohta taas yks viikko takana päin! On ollu monenlaista touhua ja temmellystä.  MONENLAISTA 😂 no joo, kyllä täällä kotona pystyy tekemään monenlaista tekemistä.



Yks suosikki tekeminen tällä viikolla on ollu nukketeatteri. Tilasin kärkkäisen verkkokaupasta askarteluvälineitä ja muita sika halpoja (sikapäivät) tavaroita. Niimpä päätettiin hyötykäyttää pahvilaatikko, jossa tuotteita tuli. Tehtiin se sermiksi, lapset sai koristella sen haluamallaan tavalla.


Lapset askarrellu itseksee, hauskoja hahmoja :D


Meillä ennestään kolme käsinukkea, käytettiin niitä ja pehmoleluja esityksissä.
Saapa nähä laittaako lapset mut tekemään uusia käsinukke hahmoja, sukista, vaatteista jne. Toisaalta se ois taas yhden päivän virike kun tehdään sinkku sukista erilaisia hahmoja.


Nukketeatterin luomiseen voi käyttää paljon aikaa ja sehän on tosi mukavaa ajan kulua. Kannattaa vaan varoa, sillä meillä lapset pyysi koko ajan mua esittämään esityksiä, pian alkaa uus ura NÄYTTELIÄ URA 😃

Oon tehny tän viikon etätöitä ja hyvin täällä menee vaikka hieman mietitytti. Ilmeisesti miehen kotitoimisto on opettanut lapsia tottumaan, kun tehdään töitä ei saa häiritä. Hyvin lapset ymmärtänyt kun kerron meneväni töihin ja ei saa häiritä. Ainut ongelma on, että meijän lapset ei oo hiljaisemmasta päästä, niiden äänet kuuluu välillä "työpaikalle".

Eilen illalla tein töitä ja olin asiakkaan kanssa puhelimessa, mun tuolista katkes yksi jalka ja rymähin maahan. 😂 Voi hirveä sitä naurun määrää, saatto hieman tarttua asiakkaaseenki. Sai jatkettua töitä vankemmalla puujalkaisella tuolilla. 😃 


2 kommenttia:

  1. No just sinulle ( sinä kekseliäs,viitseliäs, energinen äiti) voi sattua tuolin jalan katkeaminen. Virkistävää asiakkaallekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhii, joo näitä sattuu mulle. 🤭 Mukavaa viikonloppua! 🙂

      Poista